ביסקוויטים דביקים בייקון תפוח
ביסקוויטים דביקים בייקון תפוח יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם חלב, פאי תפוחים, מרקאטי, מטבל קרמל מיושן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תפוח, בייקון ולחמניות דביקות צ'דר, עוגיות בייקון עם חמאת תפוחים קלויה, ו ביסקוויטים דביקים מהירים.
הוראות
מחממים תנור ל 425°. ריסוס התחתון הצדדים של 12 כוסות מאפין בגודל רגיל.
מערבבים פקאן ו 1½ כוסות מטבל קרמל בכוס קטנה או קערה. מחולק באופן שווה קרמל פקאן ציפוי בין כוסות מאפין, ולהניח בצד.באמצעות קערה בינונית ומזלג, לשלב את תערובת האפייה, חלב, סוכר חום ותבלינים עוגת תפוחים עד הבצק. מקפלים חתיכות תפוח קצוץ בייקון מתפורר עד משולב היטב.
מניחים כפות בצק בכל כוס מאפין על מטבל קרמל.
אופים 9-12 דקות או עד חום זהוב.
מניחים מחבת מאפין על מתלה קירור; מגניב רק 2 דקות.
מניחים תבנית אפייה הפוך על מחבת מאפין בזהירות להפוך תבנית אפייה ומחבת מאפין מעל כדי להסיר ביסקוויטים. לגרד כל ציפוי שנשאר במחבת ולמקם על ביסקוויטים.
טפטוף צמרות עם מטבל קרמל נוסף אם תרצה.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.