שכבות צימוקים קינמון
שכבת צימוקי קינמון יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 541 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו סוכר חום, לחם צימוקים עתיק יומין, סירופ מייפל נוסף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. שכבות טוסט צרפתי של צימוקים תפוחים , שכבות צ'דר לחם צימוקים ושכבות קינמון-תפוח דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה קטנה מערבבים חמאה וקינמון; לפזר על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מניחים ארבע פרוסות, עם צד החמאה כלפי מעלה, בתבנית 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת (קצץ כך שיתאים במידת הצורך).
מפזרים 2 כפות סוכר חום. חוזרים על הפעולה עם יתרת הלחם והסוכר החום.
בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, הסירופ והוניל; יוצקים על לחם. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.