קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

שכבות צימוקים קינמון

שכבות צימוקים קינמון
שכבת צימוקי קינמון יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 541 קלוריות . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו סוכר חום, לחם צימוקים עתיק יומין, סירופ מייפל נוסף ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , שהוא מוצק. שכבות טוסט צרפתי של צימוקים תפוחים , שכבות צ'דר לחם צימוקים ושכבות קינמון-תפוח דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים חמאה וקינמון; לפזר על צד אחד של כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים ארבע פרוסות, עם צד החמאה כלפי מעלה, בתבנית 8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת (קצץ כך שיתאים במידת הצורך).
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים 2 כפות סוכר חום. חוזרים על הפעולה עם יתרת הלחם והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
בקערה גדולה טורפים את הביצים, החלב, הסירופ והוניל; יוצקים על לחם. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
6
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
מגישים עם סירופ נוסף.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל