ביסקוויטים חמאה
המתכון לביסקוויטים בחמאה יכול לספק את התשוקה הדרומית שלכם בכ -35 דקות . תוספת זו מכילה 282 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -19 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-10 מנות. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. לכו לחנות וקנו אבקת אפייה, קינמון טחון, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון spoonacular משתפר של 0% . ביסקוויטים בחמאה ללא גלוטן וללא מוצרי חלב , עוף מטוגן פריך בחמאה ועשבי תיבול , ולחם באקל בחמאה + ענבים + אוכמניות + שטרויזל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-475 מעלות פרנהייט.
פורסים את החמאה ומניחים על צלחת במקפיא.
מנפים את החומרים היבשים יחד לקערה.
חותכים פנימה את החמאה בעזרת חותכן בצק או מזלג עד שזה נראה כמו חול גס.
מוסיפים את חלב החמאה וממשיכים לחתוך את הבצק יחד. הופכים את הבצק על משטח מקומח ומאחדים בעדינות. מהדקים בעדינות את הבצק למלבן עד שהוא מגיע לעובי של בין 1.5 ל-3.2 ס"מ.
השתמשו בחותכן עגול מקומח כדי לחתוך את הביסקוויטים.
מניחים במקפיא למשך 20 דקות לפחות.
מוציאים את הביסקוויטים מהמקפיא ומניחים אותם על נייר אפייה בתבנית אפייה כך שהם יגעו זה בזה.
מוציאים מהתנור ומגישים עם חמאה מתובלת.
ערבבו את החומרים היבשים יחד. ערבבו יחד עם החמאה בעזרת גב של כף. עטפו היטב והכניסו למקרר למשך הלילה או לכמה שעות.