לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. נסו ביסקוויטים עם אגוז קפה, לחמניות קפה קוקוס, ו לחמניות קפה שוקולד שוקולד מושלמות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2/3 כוס חלב וגרגרי קפה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד קפה מתמוסס. לכסות ולהירגע לחלוטין. מערבבים וניל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמס
וניל
קפה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך קינמון) בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. (תערובת הקמח והחמאה יכולים גם להיות משולבים במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה.) Stir in walnuts.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
אגוזי מלך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
קערה
5
מוסיפים תערובת חלב, ערבוב רק עד לח (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
6
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 4 פעמים עם ידיים מקומטות. לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
חותכים את הבצק ל -10 טריזים; לא נפרדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
8
מברישים את הבצק עם 2 כפיות חלב; מפזרים 2 כפיות סוכר.