ביסקוויטים קלאסיים
צריך ארוחת בוקר צמחונית? ביסקוויטים קלאסיים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ריבה, קצפת כבדה, קמח שמעלה את עצמו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים קלאסיים, ביסקוויטים קלאסיים, ו לחמניות שמנת קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים תבנית אפייה גדולה עם קמח.
לטאטא קמח, סוכר ואבקת אפייה בקערה גדולה.
להקציף 3/4 כוס חלב, ביצה, ושמן בקערה קטנה כדי להתמזג. בהדרגה להוסיף תערובת חלב למרכיבים יבשים, לזרוק עד לגושים לחים טופס והוספת חלב יותר על ידי כפות אם הבצק יבש. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות במשך כמה סיבובים עד הבצק מגיע יחד.
מלט בצק לעובי 1 אינץ'. באמצעות 2 1/2 אינץ ' קוטר חותך, לחתוך ביסקוויטים. לאסוף שאריות בצק; לחץ עד עובי 1 אינץ ' לחתוך יותר ביסקוויטים.
אופים לחמניות עד הזהב על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 14 דקות. מגניב על גיליון 5 דקות.
מגישים חם עם חמאה, ריבה, קצפת.