קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוטי גביע חמאת בוטנים מדהים

ביסקוטי גביע חמאת בוטנים מדהים
ביסקוטי כוס חמאת בוטנים מדהימה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-30 מנות. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז חמאת בוטנים עם ציפוי גביע חמאת בוטנים , עוגיות גביע חמאת בוטנים עם קרם חמאת בוטנים וביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מערבבים את החלב ותמצית הווניל יחד בקערה קטנה; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
מקציפים את חמאת הבוטנים, הסוכר החום והסוכר הלבן במערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, מניחים לכל ביצה להתמזג בתערובת חמאת הבוטנים לפני הוספת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ומערבבים רק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
8
מקפלים פנימה את שבבי חמאת הבוטנים; ערבוב מספיק לאיחוד אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
9
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
10
מגלגלים כל חלק למלבן בגודל 4x5 אינץ' בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מעבירים את חלקי הבצק על ניירות האפייה המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים בתנור שחומם מראש עד שיציב למגע, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
מניחים כיכרות ביסקוטי על רשתות לצינון.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
14
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
חותכים כל כיכר לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
16
מחזירים את הפרוסות לניירות האפייה כשהצדדים החתוכים כלפי מעלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
17
אופים בתנור עד שהביסקוטי מתייבש, כ-10 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
19
ממיסים את השוקולד צ'יפס בקערת זכוכית או קרמיקה המתאימה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל מרווח, עד להמסה וחלקה, 1 עד 3 דקות (תלוי במיקרוגל שלך).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
20
טובלים את הביסקוטי המקורר בשוקולד המומס. מניחים את הביסקוטי על נייר אפייה ומניחים להתייצבות, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ביסקוטיביסקוטי
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.