ביסקוטי גביע חמאת בוטנים מדהים
ביסקוטי כוס חמאת בוטנים מדהימה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 197 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-30 מנות. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית וניל, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 יגידו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . זהו מתכון ידידותי מאוד לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: בראוניז חמאת בוטנים עם ציפוי גביע חמאת בוטנים , עוגיות גביע חמאת בוטנים עם קרם חמאת בוטנים וביסקוטי חמאת בוטנים שוקולד .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מערבבים את החלב ותמצית הווניל יחד בקערה קטנה; לְהַפְרִישׁ.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
מקציפים את חמאת הבוטנים, הסוכר החום והסוכר הלבן במערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, מניחים לכל ביצה להתמזג בתערובת חמאת הבוטנים לפני הוספת השנייה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ומערבבים רק עד להטמעה.
מקפלים פנימה את שבבי חמאת הבוטנים; ערבוב מספיק לאיחוד אחיד.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק למלבן בגודל 4x5 אינץ' בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מעבירים את חלקי הבצק על ניירות האפייה המוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שיציב למגע, כ-25 דקות.
מניחים כיכרות ביסקוטי על רשתות לצינון.
הפחיתו את טמפרטורת התנור ל-300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
חותכים כל כיכר לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'.
מחזירים את הפרוסות לניירות האפייה כשהצדדים החתוכים כלפי מעלה.
אופים בתנור עד שהביסקוטי מתייבש, כ-10 דקות מכל צד.
מצננים בתבניות 10 דקות לפני שמוציאים לצינון מלא על רשת.
ממיסים את השוקולד צ'יפס בקערת זכוכית או קרמיקה המתאימה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל מרווח, עד להמסה וחלקה, 1 עד 3 דקות (תלוי במיקרוגל שלך).
טובלים את הביסקוטי המקורר בשוקולד המומס. מניחים את הביסקוטי על נייר אפייה ומניחים להתייצבות, כ-20 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקינוח. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.