ביסקוטי דובדבן פיסטוק
גשו לסופר וקנו קמח, פיסטוקים, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. נסו שוקולד-פיסטוק-ביסקוטי דובדבן, פיסטוק ומיובש-ביסקוטי דובדבן, ו עוגיות רציניות: פיסטוק-ביסקוטי דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית, ומכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה וקרם.
מוסיף ביצים, ומכה עד מעורבב. (הבלילה עשויה להיראות מעט מקושקשת.)
מוסיף קמח, פועם במהירות נמוכה עד חלקה. (הבצק יהיה רך ודביק אבל צריך להחזיק את צורתו כאשר ירד מכפית.) מערבבים בפיסטוקים ודובדבנים.
העברת בצק לתבנית אפייה משומנת קלות, וצורה לתוך יומן באורך 14 אינץ', ברוחב 2 1/2 אינץ 'ובגובה 3/4 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 22 דקות.
הסר מהתנור, ולהפחית את הטמפרטורה עד 32
בואו לעמוד 5 דקות; לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ'. (
חותכים בניצב לחיתוך הלוח כך ביסקוטי יהיה אפילו ולא עבה יותר בצד 1.)
לעמוד ביסקוטי על קצה על תבנית אפייה. חזור לתנור ואפה ב 325 במשך 25 דקות.
הסר מהתנור, להעביר מתלה חוט, להתקרר לחלוטין; לאחסן במיכל אטום.