ביסקוטי דלעת
מתכון דלעת ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 15 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. 2620 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קמח, מלח, אגוז מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת דלעת ביסקוטי, ביסקוטי דלעת, ו עוגת דלעת ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
1 מחממים תנור ל 177°. לנפות יחד את הקמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה, ותבלינים לקערה גדולה.2 בקערה אחרת, לטאטא יחד את הביצים, פירה דלעת, תמצית וניל.
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך תערובת הקמח. תן לו מערבבים מחוספס לשלב בדרך כלל את החומרים, הבצק יהיה מתפורר.3 קמח את הידיים ואת משטח המטבח נקי ללוש קלות את הבצק. משמנים קלות תבנית אפייה או מקשרים אותה בנייר קלף. טופס את הבצק לתוך יומן גדול, בערך 15-20 אינץ 'על ידי 6-7 אינץ'. כיכרות צריך להיות שטוח יחסית, רק על 1/2 אינץ ' גבוה.
אופים במשך 22-30 דקות ב 350 F, עד שהמרכז הוא המשרד למגע. (אל תהסס גם ליצור שני יומנים קטנים יותר ביסקוטי שתי ביס חמוד; רק לחתוך את זמן האפייה 18-24 דקות.)4
בואו ביסקוטי להתקרר במשך 15 דקות ולאחר מכן באמצעות סכין משונן לחתוך לחתיכות 1 אינץ ' רחב. הפעל את התנור ל 300 F ואופים במשך 15-20 דקות נוספות. מגניב לגמרי.ביסקוטי עשוי להיות עדיין קצת לח ולעיס, אז אם אתה מעדיף את זה פריך לתת לו לשבת חשוף בן לילה בחלל יבש.