ביסקוטי זנגוויל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו ביסקוטי זנגוויל. מתכון זה מכין 30 מנות עם 71 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. אם יש לכם תמצית ונילן, חלבוני ביצה, סוכר חום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו ביסקוטי זנגוויל, ביסקוטי זנגוויל, ו ביסקוטי זנגוויל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת שלבו את הביצה, החלבונים, הסוכר החום, המולסה והווניל לתערובת אחידה. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה פקאנים ודומדמניות. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
מחלקים בצק לשניים; מעצבים כל מנה לכדור. על גיליון אפייה משומן, לגלגל כל כדור לתוך 14 אינץ'. איקס 1-1 / 2-ב. מלבן.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 24-28 דקות או עד שהם יציבים למגע. מגניב במשך 5 דקות. הפחת את החום ל -300;.
מעבירים ביסקוטי לקרש חיתוך; חותכים באלכסון בעזרת סכין משוננת ל -1 / 2 אינץ'. פרוסות.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על ניירות אפייה משומנים.
אופים 7-10 דקות מכל צד או עד להשחמה קלה.
הסר למתלים להתקררות. אחסן בכלי אטום.