קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוטי שוקולד-כתום

ביסקוטי שוקולד-כתום
המתכון שוקולד תפוזים ביסקוטי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, אבקת אפייה, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ביסקוטי שוקולד תפוז, ביסקוטי תפוזים טבולים בשוקולד, ו ביסקוטי שוקולד כתום ומריר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר וחמאה בקערה גדולה להתמזג. הכה בביצים 1 בכל פעם, ואז Grand Marnier וקליפת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
Grand MarnierGrand Marnier
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים תערובת קמח ומכים עד מעורבב. מערבבים בפקאנים ושוקולד. לאסוף בצק יחד; לחלק לשניים. לעטוף בפלסטיק להקפיא 20 דקות המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 350 ° F. באמצעות ידיים מקורנות, יוצרים כל פיסת בצק לתוך 14 אינץ 'ארוך, 2 1/2 אינץ' -יומן רחב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
העברת יומני גיליון אפייה מוכן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים עד אור זהוב, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העבר קלף עם בולי עץ למדף. מגניב 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
Place 1 log on cutting board. באמצעות סכין משונן, לחתוך יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה. חזור עם יומן שנותר.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים ביסקוטי עד יבש לגעת וזהב חיוור, כ -30 דקות. מגניב לגמרי על המדף. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. לאחסן במיכל אטום.)
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.