ביסקוטי תפוזים ובזיליקום
מתכון כתום ובזיליקום ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, גרידת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות פקאן-תפוז, ג'ינג'ר-ביסקוטי כתום, ו ביסקוטי חמוציות-תפוז.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
מערבבים את הסוכר והחמאה בקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. שמנת התערובת עד חיוור ורך.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מקפידים לערבב היטב לפני כל תוספת.
מוסיפים את גרידת התפוז ובזיליקום ומערבבים במהירות נמוכה, כ -30 שניות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת.
מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר העומד ומכים עד בשילוב. מקפלים את השקדים.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב את הבצק לתוך בולי עץ.
מניחים את היומנים על תבנית האפייה, במרווחים 5 אינץ ' זה מזה.
לשטח כל יומן לרצועה 2 אינץ ' רחב.
אופים את היומנים, לסובב את תבנית האפייה באמצע, עד השחמה ולהגדיר, כ -30 דקות.
להעביר את היומנים למתלה קירור מגניב, על 15 דקות.
להפחית את התנור ל 300 מעלות F.
העבר את היומנים למשטח עבודה.
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' באמצעות סכין משונן. מסדרים את הפרוסות, לחתוך בצד למטה, על תבנית האפייה.
אופים את הפרוסות, מסובב את תבנית האפייה באמצע, עד פריך, על 20 דקות.
להעביר את הפרוסות למדפים הקירור ולתת מגניב.
הביסקוטי יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.