קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ביסקוטי תפוזים ובזיליקום

ביסקוטי תפוזים ובזיליקום
מתכון כתום ובזיליקום ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, גרידת תפוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות פקאן-תפוז, ג'ינג'ר-ביסקוטי כתום, ו ביסקוטי חמוציות-תפוז.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
מערבבים את הסוכר והחמאה בקערה של מיקסר עומד מצויד במשוט. שמנת התערובת עד חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מקפידים לערבב היטב לפני כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מוסיפים את גרידת התפוז ובזיליקום ומערבבים במהירות נמוכה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
באזיל!באזיל!
6
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את תערובת הקמח למיקסר העומד ומכים עד בשילוב. מקפלים את השקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
8
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק לשניים. באמצעות ידיים מקורנות, לעצב את הבצק לתוך בולי עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מברישים את עודף הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
10
מניחים את היומנים על תבנית האפייה, במרווחים 5 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
לשטח כל יומן לרצועה 2 אינץ ' רחב.
12
אופים את היומנים, לסובב את תבנית האפייה באמצע, עד השחמה ולהגדיר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
13
להעביר את היומנים למתלה קירור מגניב, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
14
להפחית את התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
העבר את היומנים למשטח עבודה.
16
חותכים כל יומן באלכסון לפרוסות בעובי 1/3 אינץ ' באמצעות סכין משונן. מסדרים את הפרוסות, לחתוך בצד למטה, על תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
אופים את הפרוסות, מסובב את תבנית האפייה באמצע, עד פריך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
18
להעביר את הפרוסות למדפים הקירור ולתת מגניב.
19
הביסקוטי יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Spalletti Chianti D. O. C. G. (). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.