קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ביצה איטלקית וטרוף פסטה

ביצה איטלקית וטרוף פסטה
מתכון ביצה איטלקית לטרוף פסטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם בצל, פסטה orzo, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, לטרוף האיטלקי, ו ארוחת בוקר קלה לטרוף עם נקניק איטלקי.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את orzo ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
4
תרוקן את האורזו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
5
לטאטא את הביצים, מלח ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים בגבינה ובזיליקום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את pancetta ו לטגן עד פריך וזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
8
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
9
מוסיפים את האספרגוס ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
10
מוסיפים את האורזו ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
11
מוסיפים את תערובת הביצים. באמצעות מרית גומי, מערבבים את התערובת עד הביצים נקבעים ברכות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
12
מעבירים את תערובת הביצים לקערת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.