ביצה איטלקית וטרוף פסטה
מתכון ביצה איטלקית לטרוף פסטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 428 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם בצל, פסטה orzo, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ביצה צמחונית קיץ לטרוף, לטרוף האיטלקי, ו ארוחת בוקר קלה לטרוף עם נקניק איטלקי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את orzo ומבשלים עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
לטאטא את הביצים, מלח ופלפל בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים בגבינה ובזיליקום. תניח בצד.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיף את pancetta ו לטגן עד פריך וזהב, על 5 דקות.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ואת הטחון עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מוסיפים את האורזו ומערבבים למעיל.
מוסיפים את תערובת הביצים. באמצעות מרית גומי, מערבבים את התערובת עד הביצים נקבעים ברכות, על 4 דקות.
מעבירים את תערובת הביצים לקערת הגשה ומגישים.