קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות21
מגזין

ביצה משובשת

ביצה משובשת
ביצה משובשת היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 95 גרם של שומן, וסך הכל 1421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 579 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד, שוקולד חלב, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. ביצת תה משובשת סינית, מתכון ביצה מרבל סיני, ו בראוניז משובשים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
ממיסים לאט את השוקולד הלבן בקערה על פני מחבת של מים רותחים, מוודאים שהקערה לא תיגע במים. השאר עד מגניב אבל עדיין נוזל, ואז כפית לתוך שקית צנרת. לאזן את אחד התבניות כדי לשמור אותו שטוח (השתמשנו בשני ramekins כדי לעזור), ואז צינור השוקולד בקווי זיג-זג על פני החלק הפנימי של התבנית. חזור עם עובש אחר, ולאחר מכן לאפשר להגדיר. כאשר השוקולד הלבן קבע לחלוטין, לחזור על התהליך עם שוקולד חלב נמס, צנרת בין קווי שוקולד לבן. השאר להגדיר במקום קריר, ואז לשים במקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממיסים את השוקולד המריר, ואז מאפשרים להתקרר ולהתעבה. באמצעות מברשת מאפה, בזהירות לצחצח את השוקולד על הקווים חלב ולבן עד הקרביים של תבניות מכוסים לחלוטין. ייתכן שיהיה עליך להחזיר את התבניות למקרר אם שוקולד מריר מתחיל להמיס את השוקולד מתחת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
לאחר סט, להפוך את תבניות, למלא חצי אחד עם שוקולדים, ולאחר מכן לתקוע את הצדדים יחד באמצעות שוקולד מריר נמס הנותרים. לקשור סרט סביב הביצה כדי לסיים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה