ביצי בנדיקט פלורנטין ברוטב חמאה שמנת
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, שום, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביצי בנדיקט פלורנטין, ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז עם חמאה חומה, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, מניחים עמילן תירס בחלק העליון של דוד כפול.
שלב 1/2 כוס מים, חלב חמאה, 2 ביצים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצה לקורנפלור; מערבבים היטב. מבשלים מעל מים רותחים עד עבה תערובת מגיע 160( כ 7 דקות), ערבוב כל הזמן. מערבבים בחמאה מבהירה ו 1/2 כפית מלח.
כדי להכין ביצים, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 30 שניות, ערבוב לעתים קרובות.
שלב 1/4 כפית מלח, פלפל, חלבוני ביצה, ו 4 ביצים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 5 דקות או עד שנקבע, ערבוב מדי פעם.
מניחים תרד במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; לבשל 4 דקות או רק עד מעט נבול, ערבוב לעתים קרובות.
מניחים 2 חצאי מאפין, לחתוך את הצדדים, על כל אחד 8 צלחות.
מניחים חצי פרוסת בייקון קנדית על כל חצי מאפין, ומעל כל מנה עם כ 1/4 כוס תרד.
מניחים על תערובת ביצה 1/4 כוס על כל מנה, ומעל כל מנה עם כ 2 כפות רוטב.
מפזרים באופן שווה עם עירית טרייה קצוצה ופלפל 1/4 כפית.
הערה: ניתוח Nuritional כולל חמאה מובהרת.