ביצי פיתה בנדיקט מעל פרושוטו בגריל ושמן זית הולנדייז
ביצים פיטאניות בנדיקט על פרושוטו בגריל ושמן זית הולנדייז דורש מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1417 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 134 גרם שומן. אתה מקבל רוטב שמגיש 2. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח אפור, מיץ לימון, מלח אפורוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו ארוגולן ופרושוטו ביצה בנדיקט עם רוטב הולנדז בלנדר, ביצי בנדיקט עם צ'יפוטלה הולנדז, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת עד שהחמאה נמסה.
שים את החלמונים, שמנת, מיץ לימון, מלח ופלפל לתוך בלנדר תערובת במשך כמה שניות במהירות גבוהה עד שיש לך תערובת חלקה קצף. עדיין במהירות גבוהה, להתחיל לשפוך בתערובת חמאה חמה בזרם דק, יציב, לא לאט מדי. כפי שאתה מוסיף את תערובת החמאה, הרוטב צריך להתעבות. המשך לשפוך מיזוג עד כל החמאה משמשת.
הפוך את הביצים: למלא מחבת עמוקה גדולה באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה.
מברשת 1 כף חמאה לתוך 2 ramekins או קערות קטנות ovenproof.
מפזרים מלח ופלפל. לפצח 2 ביצים לתוך כל מנה.
מניחים את הכלים לתוך המים רותחים ולכסות את המחבת. מבשלים עד המשרד, על 6 עד 7 דקות.
בעוד הביצים poach, לחמם מחבת גריל גריל prosciutto עד פריך.
צחצח את הפיתה עם שאר החמאה והגריל.
שים חתיכה של פיתה קלוי על כל אחד 2 צלחות העליון עם פרושוטו.
הסר את הביצים מן ramekins על ידי הפעלת סכין או מרית קטנה סביב הביצים. Unmold את הביצים על גבי prosciutto.
טפטף את הביצים עם 2 כפות Hollandaise, לטחון קצת פלפל שחור על כל אחד, ומגישים מיד.