ביצים אפויות בבריוש
ביצים אפויות בבריוש נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. אם יש לך ביצים, טרגון, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), בריוש אפרסק, ו בריוש חגיגי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות brioches (על 1 אינץ') וגורף את הקרביים של תחתית כדי להפוך את הקליפה, עוזב 1/4 עד 1/2 אינץ ' מסביב נזהר לא לקרוע (חלל צריך להיות גדול מספיק כדי להתאים ביצה גדולה).
מברשת קרביים לחתוך צדדים של צמרות עם חמאה.
מסדרים קונכיות בריוש בקופסת מאפין ומתבלים במלח ופלפל. לפצח ביצה לתוך כל בריוש ומפזרים עשבי תיבול.
אופים בריוש בשליש התחתון של התנור 15 דקות. מסדרים בריוש צמרות, לחתוך צדדים למעלה, בתבנית אפייה רדודה ולשים בשליש העליון של התנור.
אופים הן תחתיות וחולצות עד ביצים מבושלות במידה הרצויה של doneness וחולצות בריוש הם חום זהוב, 10 עד 20 דקות יותר.
מגישים כל בריוש עם החלק העליון שלה לטבילה בביצה.
* הגשת הביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין—חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך.