ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים אפויות ופטריות טוגנים חזיר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אם יש לכם טרגון, מלח, חזיר וירג'יניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הטוסט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת טוסט קינמון {חלב חינם} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות וזה די טוב. נסו ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר, ביצים אפויות ופטריות בצ'יפס חזיר, ו ביצים אפויות עם אספרגוס ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פטריות ושאלות בחמאה עם מלח ופלפל במחבת כבדה גדולה על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד פטריות רכות ונוזליות שהם פולטים הוא התאדה, על 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בcrème fraîche וtarragon.
להתאים 1 פרוסת בשר חזיר לתוך כל אחד 12 כוסות מאפין משומן קלות (הקצוות ידבקו לתלות על הקצוות של כוסות). מחלקים פטריות בין כוסות ולשבור 1 ביצה לכל אחד.
אופים באמצע התנור עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים, כ -15 דקות. מתבלים ביצים עם מלח ופלפל ומסירים (עם חזיר) מכוסות מאפין בזהירות, באמצעות 2 כפות או מריות קטנות.
* הביצים במתכון זה אינן מבושלות באופן מלא, אשר עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.