ביצים אפויות מקסיקניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים אפויות מקסיקניות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, ביצים, אבקת צ'יפוטלה צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו ביצים אפויות מקסיקניות, ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), ו ביצים מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מוסיף את הבצל ו לטגן עד מכרז, על 5-7 דקות.
מוסיף את השום, כמון, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי, ו jalapeno לטגן עד ריחני, כדקה.
מוסיפים את העגבניות, שעועית שחורה, אורגנו, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.להפחית חום ומבשלים עד הרוטב מתעבה, על 20 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
מניחים חצי מהתערובת לתוך אחד או יותר מנות אפייה, העליון עם הביצים כפית את התערובת הנותרת סביב הביצים.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד הביצים רק להתחיל להגדיר, על 5-8 דקות.למעלה עם גבינה צלוי עד שהוא נמס, לא יותר מדקה בערך.