קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ביצים אפויות עם עגבניות

ביצים אפויות עם עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים אפויות עם עגבניות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), עגבניות אפויות ביצים, ו עגבניות אפויות ביצים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העגבניות במשך 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השום, פטרוזיליה, סוכר, קמצוץ מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
חמאה 4 ramekins ולהפיץ את רוטב העגבניות באופן שווה ביניהם. לפצח ביצה לתוך כל ramekin ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מקשטים כל ramekin עם עלה בזיליקום ומגישים עם אצבעות טוסט.
מרכיבים שתצטרך
4
טעם
5
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
6
יואל רובושון נולד בפואטייה, צרפת, בשנת 1945 והחל את חניכותו במסעדת מלון כשהיה בן חמש עשרה. ב-1981 הוא פתח מסעדה משלו בפריז, ג ' אמין, שזכתה לשלושה כוכבי מישלן עד 198
7
זו היתה העלייה המהירה ביותר בהיסטוריה של המדריך. בשנת 1989 מונה לשף של המאה על ידי גולט מילאו, וכעת הוא עובד כיועץ ומנהל מסעדות ל ' אטלייה ברחבי העולם.