ביצים אפויות עם עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים אפויות עם עגבניות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 815 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מלח, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות), עגבניות אפויות ביצים, ו עגבניות אפויות ביצים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העגבניות במשך 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את השום, פטרוזיליה, סוכר, קמצוץ מלח וקורט פלפל.
חמאה 4 ramekins ולהפיץ את רוטב העגבניות באופן שווה ביניהם. לפצח ביצה לתוך כל ramekin ומבשלים במשך 15 דקות.
מקשטים כל ramekin עם עלה בזיליקום ומגישים עם אצבעות טוסט.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
יואל רובושון נולד בפואטייה, צרפת, בשנת 1945 והחל את חניכותו במסעדת מלון כשהיה בן חמש עשרה. ב-1981 הוא פתח מסעדה משלו בפריז, ג ' אמין, שזכתה לשלושה כוכבי מישלן עד 198
זו היתה העלייה המהירה ביותר בהיסטוריה של המדריך. בשנת 1989 מונה לשף של המאה על ידי גולט מילאו, וכעת הוא עובד כיועץ ומנהל מסעדות ל ' אטלייה ברחבי העולם.