ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO)
אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Portobello אפוי ביצים, ביצי פורטובלו בנדיקט, ו פטריות פורטובלו אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 1 עד 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 5 דקות נוספות או עד הבצל שקוף.
מוסיפים את הקמח ואת החלב ערבוב כל הזמן, לבשל על 2 דקות, העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים פטרוזיליה וקורנית, מסירים מהחום.לשפשף את החלק הפנימי של 6 ramekins קטן עם חמאה ולאחר מכן להוסיף תערובת פטריות לתוך כל ramekin.
מוסיפים 1 ביצה לכל אחד, מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 1 כף שמנת כבדה וכף 1 פרמזן-גבינת רג ' יאנו.
מניחים את ramekins בתבנית אפייה ואופים על 8 עד 10 דקות.