קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ביצים ארוזות מבושלות לאט עם בריוש טוסטים

ביצים ארוזות מבושלות לאט עם בריוש טוסטים
ביצים ארוזות מבושלות לאט עם טוסט בריוש הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. לך לחנות ותביא בריוש, שמן כמהין, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: אווזים בגריל בריוש Truffled עם מרק עגבניות, מרק כרובית עם קרוטונים בריוש טרוטונים, ו ביצים מבושלות איטיות.

הוראות

1
מחממים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני עד שהקצף שוכך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהם מוותרים על רוב הנוזל שלהם והם רכים ומתחילים חום. להפוך לקערה קטנה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את הביצים וחלב בקלילות יחד בסיר 1 ליטר קטן.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את שמן הכמהין וכ -4 צובטים של מלח. על אש נמוכה, מערבבים את הביצים כל הזמן עם מרית עץ, לשמור על קשר עם החלק התחתון של המחבת. כאשר ביצים מתחילות לבוא יחד, להוסיף פטריות. בתוך 5 דקות בערך, הביצים יהיו שמנת, רך, ומוכן לשרת. עדיף לאכול עם כפית, עם טוסט בריוש לצד (או לערום את הביצים על הטוסט).
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בריושבריוש
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף