ביצים מלאכיות
המתכון ביצים מלאכיות מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. אתה מקבל מתאבן שמשרת 24. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 54 קלוריות. . לך לחנות ותביא חמוצים, ביצים, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים סקוטיות – מה יכול לנצח ביצים מבושלות מטוגן בשמן עמוק כאשר מצופה נקניק, ביצים מתוקות וחמוצות מלזיות (ביצים Masak Branda / belanda), ו ארוחת ערב הלילה: ביצים בכור המצרף (ביצים אפויות ברוטב עגבניות) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים לסיר גדול, מכסים במים, ומביאים לרתיחה.
מבשלים 15 דקות, ומקררים את הביצים מתחת לזרם מים קרים בכיור, 10 עד 15 דקות.
מקלפים את הביצים וחותכים לחצי לאורכו.
לגרוף את החלמונים לקערה, ומועכים אותם במזלג.
מערבבים את רוטב החווה, רוטב סלט שמנת, חמוצים להתענג, חרדל צהוב, זרעי סלרי, ופלפל שחור עד לשלב ביסודיות.
כפית את המילוי לתוך החצאים הלבן ביצה.
מפזרים כל חצי ביצה עם קמצוץ של פפריקה.