ביצים סקוטיות עם עשבי תיבול טריים
ביצים סקוטיות עם עשבי תיבול טריים עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 580 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצה, בשר נקניק בתפזורת, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קטיפה מקושקשת ביצים עם עשבי תיבול טריים, עשבי תיבול טריים וביצים מקושקשות פרמזן, ו Pricy של ביצים מקושקשות עם עשבי תיבול טריים וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים נקניק, עירית ופטרוזיליה בקערה בינונית כדי להתמזג.
מקציפים ביצים וחרדל בקערה כדי להתמזג.
מניחים פירורי לחם בקערה גדולה.
רול 1 ביצה קשה בקמח. באמצעות ידיים רטובות, לחץ על תערובת נקניק 1/3 כוס סביב ביצה למעיל.
מברשת ביצה עם תערובת חרדל, ואז לגלגל פירורי לחם, מכסה לחלוטין ולחץ לדבוק.
שים ביצה סקוטית על צלחת. חזור עם שאר הביצים. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
הוסף מספיק שמן לסיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'. צרף מדחום ומטגנים עמוקים ושמן חום ל-325 ° F.
מוסיפים 3 ביצים מוכנות לשמן; ומטגנים עד הנקניק מבושל דרך ציפוי הוא חום עמוק, על 6 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ביצים מגבות נייר כדי לנקז. חזור עם 3 ביצים שנותרו.