קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים סקוטיות קרם קדברי

ביצים סקוטיות קרם קדברי
Cadbury קרם ביצים ויסקי הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1207 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרם קדברי ביצים מקושקשות, Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, ו Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תתחיל בכך שתפתח את ביצי הקדם-קרם שלך. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
2
לקראת סוף התקופה המקררת, תתארגן. יש שלוש קערות רדודות בהישג יד: אחד עם 1/2 כוס הקמח, אחד עם הביצה המוכה, ואחד המכיל את הוופלים וניל כתוש. כמו כן לצאת קערה גדולה יותר, לערבוב הבלילה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עכשיו, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים 3/4 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת הקקאו, אבקת אפייה ומלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר בלילת פנקייק-אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את ביצי קרם קדברי בו), לטאטא בקמח הנותר עד שהוא הגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר את ביצי קרם קדברי מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם כך שהביצים מטוגנות מאוחר יותר אל תתחמם מדי בזמן שאתה יושב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
9
באמצעות כף, מעיל ביצה עם תערובת הבלילה. השתמש בידיים מקורנות כדי לעצב את הבלילה סביב הביצה כך שכל ביט מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
ראשית, לדלות את ביצת הקרם החבוטה בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקש על עודף.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
עכשיו, לצפות את הכדור מקורנת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
12
מגלגלים את הביצה לשטוף מצופה כדור בפירורי העוגיות, ציפוי על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להקל את הכדור מצופה פירור לתוך השמן החם. לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים (דקה או פחות), להסיר את הביצה ויסקי קרם קדברי מן השמן ולהעביר צלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם ביצי קרם קדברי הנותרות, חובט ומכסה אותם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק וביצי השוקולד יספגו יותר מדי שומן; אם זה חם מדי, מבחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל עדיין דביק בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שוקולדביצי שוקולד
ביצי קרםביצי קרם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
15
תאכל כל עוד אתה חם.