קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים סקוטיות קרם קדברי

ביצים סקוטיות קרם קדברי
Cadbury קרם ביצים ויסקי הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1207 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרם קדברי ביצים מקושקשות, Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, ו Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תתחיל בכך שתפתח את ביצי הקדם-קרם שלך. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
2
לקראת סוף התקופה המקררת, תתארגן. יש שלוש קערות רדודות בהישג יד: אחד עם 1/2 כוס הקמח, אחד עם הביצה המוכה, ואחד המכיל את הוופלים וניל כתוש. כמו כן לצאת קערה גדולה יותר, לערבוב הבלילה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עכשיו, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
5
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים 3/4 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת הקקאו, אבקת אפייה ומלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר בלילת פנקייק-אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את ביצי קרם קדברי בו), לטאטא בקמח הנותר עד שהוא הגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
הסר את ביצי קרם קדברי מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם כך שהביצים מטוגנות מאוחר יותר אל תתחמם מדי בזמן שאתה יושב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
באמצעות כף, מעיל ביצה עם תערובת הבלילה. השתמש בידיים מקורנות כדי לעצב את הבלילה סביב הביצה כך שכל ביט מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
ראשית, לדלות את ביצת הקרם החבוטה בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקש על עודף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
עכשיו, לצפות את הכדור מקורנת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
מגלגלים את הביצה לשטוף מצופה כדור בפירורי העוגיות, ציפוי על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להקל את הכדור מצופה פירור לתוך השמן החם. לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים (דקה או פחות), להסיר את הביצה ויסקי קרם קדברי מן השמן ולהעביר צלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם ביצי קרם קדברי הנותרות, חובט ומכסה אותם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק וביצי השוקולד יספגו יותר מדי שומן; אם זה חם מדי, מבחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל עדיין דביק בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שוקולדביצי שוקולד
ביצי קרםביצי קרם
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
15
תאכל כל עוד אתה חם.