קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים סקוטיות קרם קדברי

ביצים סקוטיות קרם קדברי
Cadbury קרם ביצים ויסקי הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1207 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרם קדברי ביצים מקושקשות, Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, ו Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תתחיל בכך שתפתח את ביצי הקדם-קרם שלך. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
2
לקראת סוף התקופה המקררת, תתארגן. יש שלוש קערות רדודות בהישג יד: אחד עם 1/2 כוס הקמח, אחד עם הביצה המוכה, ואחד המכיל את הוופלים וניל כתוש. כמו כן לצאת קערה גדולה יותר, לערבוב הבלילה שלך.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
עכשיו, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים 3/4 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת הקקאו, אבקת אפייה ומלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר בלילת פנקייק-אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את ביצי קרם קדברי בו), לטאטא בקמח הנותר עד שהוא הגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הסר את ביצי קרם קדברי מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם כך שהביצים מטוגנות מאוחר יותר אל תתחמם מדי בזמן שאתה יושב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
ביצי קרםביצי קרם
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
באמצעות כף, מעיל ביצה עם תערובת הבלילה. השתמש בידיים מקורנות כדי לעצב את הבלילה סביב הביצה כך שכל ביט מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
ראשית, לדלות את ביצת הקרם החבוטה בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקש על עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
עכשיו, לצפות את הכדור מקורנת עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
מגלגלים את הביצה לשטוף מצופה כדור בפירורי העוגיות, ציפוי על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות1/2 כוס עוגיות אוראו מרוסקות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להקל את הכדור מצופה פירור לתוך השמן החם. לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים (דקה או פחות), להסיר את הביצה ויסקי קרם קדברי מן השמן ולהעביר צלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם ביצי קרם קדברי הנותרות, חובט ומכסה אותם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק וביצי השוקולד יספגו יותר מדי שומן; אם זה חם מדי, מבחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל עדיין דביק בפנים.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שוקולדביצי שוקולד
ביצי קרםביצי קרם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
תאכל כל עוד אתה חם.