ביצים סקוטיות קרם קדברי
Cadbury קרם ביצים ויסקי הוא צמחוני משקאות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1207 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרם קדברי ביצים מקושקשות, Cakespy: ביצי קרם קדברי בנדיקט, ו Cakespy: קדברי קרם ביצים ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
תתחיל בכך שתפתח את ביצי הקדם-קרם שלך. להקפיא אותם לפחות 2 שעות, או אפילו לילה - אתה רוצה שהם יהיו כמו סלעים קטנים.
לקראת סוף התקופה המקררת, תתארגן. יש שלוש קערות רדודות בהישג יד: אחד עם 1/2 כוס הקמח, אחד עם הביצה המוכה, ואחד המכיל את הוופלים וניל כתוש. כמו כן לצאת קערה גדולה יותר, לערבוב הבלילה שלך.
עכשיו, הגיע הזמן להתחיל לחמם את השמן לטיגון. שפכתי על 6 כוסות שמן צמחי לתוך סיר בינוני, כך שזה היה בערך 4-5 אינץ ' עמוק. הכמות המדויקת של שמן הנדרש יהיה תלוי בגודל של סיר שלך. להפוך את החום בינוני גבוה, ולהכניס ממתק או טיגון מדחום. השמן צריך להגיע 191° על המדחום, אשר ייקח בערך 10-12 דקות.
בעוד השמן מתחמם, להכין את הבלילה.
מניחים 1/2 כוס קמח בקערה רדודה ולהניח בצד לרגע.
מניחים 3/4 כוס קמח בקערה קטנה ומערבבים באבקת הקקאו, אבקת אפייה ומלח. בכוס ערבוב, מערבבים יחד את החלב, חומץ ושמן.
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך יבש עד חלקה וללא רוב הגושים. הבלילה צריכה להיות עבה יותר מאשר בלילת פנקייק-אם זה נראה נוזלי מדי (כאילו זה עלול לטפטף כאשר אתה טובל את ביצי קרם קדברי בו), לטאטא בקמח הנותר עד שהוא הגיע לעקביות הרצויה.
הסר את ביצי קרם קדברי מהמקפיא שלך. גיליתי שהכי טוב לטגן קאפקייק אחד בכל פעם, אז אתה יכול להוציא אותם מהמקפיא כמה בכל פעם כך שהביצים מטוגנות מאוחר יותר אל תתחמם מדי בזמן שאתה יושב בחוץ.
באמצעות כף, מעיל ביצה עם תערובת הבלילה. השתמש בידיים מקורנות כדי לעצב את הבלילה סביב הביצה כך שכל ביט מכוסה.
ראשית, לדלות את ביצת הקרם החבוטה בקמח, מכסה אותו לחלוטין. הקש על עודף.
עכשיו, לצפות את הכדור מקורנת עם לשטוף את הביצה.
מגלגלים את הביצה לשטוף מצופה כדור בפירורי העוגיות, ציפוי על כל הצדדים.
באמצעות כפית מחוררת, בעדינות להקל את הכדור מצופה פירור לתוך השמן החם. לאחר הבלילה הגיעה גוון זהוב נעים (דקה או פחות), להסיר את הביצה ויסקי קרם קדברי מן השמן ולהעביר צלחת מכוסה במגבת נייר כדי לספוג את השומן העודף.
חזור על תהליך הניגוח והטיגון עם ביצי קרם קדברי הנותרות, חובט ומכסה אותם אחד בכל פעם ישירות לפני טבילה בשמן הטיגון. בזמן הטיגון, הקפד לפקח על הטמפרטורה של השמן ולהתאים את החום שלך למעלה או למטה בהתאם, כך שהוא נשאר ב 191°. אם השמן קר מדי זה לא יטגן מהר מספיק וביצי השוקולד יספגו יותר מדי שומן; אם זה חם מדי, מבחוץ יחשיך לפני הפנימי הוא מחומם לחלוטין, משאיר אותך עם פגז טעים אבל עדיין דביק בפנים.