קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה

ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה
גשו לסופר וקנו מלח, שום, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב וביצי עגבניות בנדיקט עם פירות יער, גרגרי חיטה עם בצל חרוך וכרוב, ו בטטות, גרגרי חיטה וביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיף את הבצל ואת sauté רק עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיף את chiles ו sauté לעוד 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, גרגרי חיטה מבושלים, צלפים, כמון, פפריקה, גרידת לימון ומלח כשר ומערבבים היטב לשלב. מבשלים, חשוף, על אש נמוכה עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 15 דקות. טעם ותיבול עם יותר מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דגנים מבושליםדגנים מבושלים
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מקפלים את כרוב ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך לתוך הרוטב, 1 עד 2 דקות. השתמש בכפית עץ כדי להפוך 6 בארות קטנות ברוטב לביצים להתרפק. המחבת תהיה מלאה יחסית בשלב זה, אז פשוט לעשות את המיטב. לפצח את הביצים לתוך הבארות ולכסות את המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הלבנים הם המשרד אבל החלמונים להישאר נוזל מגע, 6 עד 8 דקות. למעלה עם גבינת הפטה המתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לגרוף לתוך קערות, מפזרים מלח פתיתי פלפל אדום, טפטוף עם קורטוב של שמן זית. בעוד אני מוצא את זה הכי טוב ביום שהוא עשה, אתה יכול לאפשר שאריות להתקרר לחלוטין, ואז לכסות עם ניילון נצמד, ומקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הערה: כדי לבשל את גרגרי החיטה, להביא 1 כוס (170 גרם) פירות יער חיטה 2 1/2 כוסות מים לרתיחה, ולאחר מכן להקטין את החום לרתיחה ולכסות את הסיר. אל תציצו או תערבבו-זה ישבש את אידוי הדגנים. מבשלים עד מכרז, 50 עד 60 דקות. זמן הבישול יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לסוג של פירות יער חיטה, כך לבדוק את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט