קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה

ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה
גשו לסופר וקנו מלח, שום, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב וביצי עגבניות בנדיקט עם פירות יער, גרגרי חיטה עם בצל חרוך וכרוב, ו בטטות, גרגרי חיטה וביצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיף את הבצל ואת sauté רק עד רך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיף את chiles ו sauté לעוד 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, גרגרי חיטה מבושלים, צלפים, כמון, פפריקה, גרידת לימון ומלח כשר ומערבבים היטב לשלב. מבשלים, חשוף, על אש נמוכה עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 15 דקות. טעם ותיבול עם יותר מלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דגנים מבושליםדגנים מבושלים
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מקפלים את כרוב ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך לתוך הרוטב, 1 עד 2 דקות. השתמש בכפית עץ כדי להפוך 6 בארות קטנות ברוטב לביצים להתרפק. המחבת תהיה מלאה יחסית בשלב זה, אז פשוט לעשות את המיטב. לפצח את הביצים לתוך הבארות ולכסות את המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הלבנים הם המשרד אבל החלמונים להישאר נוזל מגע, 6 עד 8 דקות. למעלה עם גבינת הפטה המתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
לגרוף לתוך קערות, מפזרים מלח פתיתי פלפל אדום, טפטוף עם קורטוב של שמן זית. בעוד אני מוצא את זה הכי טוב ביום שהוא עשה, אתה יכול לאפשר שאריות להתקרר לחלוטין, ואז לכסות עם ניילון נצמד, ומקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הערה: כדי לבשל את גרגרי החיטה, להביא 1 כוס (170 גרם) פירות יער חיטה 2 1/2 כוסות מים לרתיחה, ולאחר מכן להקטין את החום לרתיחה ולכסות את הסיר. אל תציצו או תערבבו-זה ישבש את אידוי הדגנים. מבשלים עד מכרז, 50 עד 60 דקות. זמן הבישול יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לסוג של פירות יער חיטה, כך לבדוק את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח