ביצים עלומות עגבניות רטובות עם כרוב עלים ופירות יער מ ' בקרים תבואה מלאה
גשו לסופר וקנו מלח, שום, רסק עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כרוב וביצי עגבניות בנדיקט עם פירות יער, גרגרי חיטה עם בצל חרוך וכרוב, ו בטטות, גרגרי חיטה וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לחמם את השמן עד שהוא מנצנץ.
מוסיף את הבצל ואת sauté רק עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיף את chiles ו sauté לעוד 3 עד 4 דקות. לאחר מכן להוסיף את השום ולהמשיך לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות הכתושות, רסק עגבניות, גרגרי חיטה מבושלים, צלפים, כמון, פפריקה, גרידת לימון ומלח כשר ומערבבים היטב לשלב. מבשלים, חשוף, על אש נמוכה עד הרוטב מתחיל להתעבות, על 15 דקות. טעם ותיבול עם יותר מלח לפי הצורך.
מקפלים את כרוב ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך לתוך הרוטב, 1 עד 2 דקות. השתמש בכפית עץ כדי להפוך 6 בארות קטנות ברוטב לביצים להתרפק. המחבת תהיה מלאה יחסית בשלב זה, אז פשוט לעשות את המיטב. לפצח את הביצים לתוך הבארות ולכסות את המחבת. מבשלים על אש נמוכה עד הלבנים הם המשרד אבל החלמונים להישאר נוזל מגע, 6 עד 8 דקות. למעלה עם גבינת הפטה המתפוררת.
לגרוף לתוך קערות, מפזרים מלח פתיתי פלפל אדום, טפטוף עם קורטוב של שמן זית. בעוד אני מוצא את זה הכי טוב ביום שהוא עשה, אתה יכול לאפשר שאריות להתקרר לחלוטין, ואז לכסות עם ניילון נצמד, ומקרר עד 2 ימים.
הערה: כדי לבשל את גרגרי החיטה, להביא 1 כוס (170 גרם) פירות יער חיטה 2 1/2 כוסות מים לרתיחה, ולאחר מכן להקטין את החום לרתיחה ולכסות את הסיר. אל תציצו או תערבבו-זה ישבש את אידוי הדגנים. מבשלים עד מכרז, 50 עד 60 דקות. זמן הבישול יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לסוג של פירות יער חיטה, כך לבדוק את החבילה.