ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות
ביצים עלומות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. לך לחנות ותביא פטריות קרמינו, פלפל, שמן כמהין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, ביצים עלומות עם כמהין וטוסט, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise).
הוראות
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה של מים קרים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
גזע מנותק של 1 ארטישוק, ואז לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע כדי לחשוף את הליבה הפנימית. לקצץ צדדים של גזע עד חיוור הליבה הפנימית, ואז לשפשף עם חצי לימון אחר. טיפת גזע לתוך מים חומציים.
חותכים את הסנטימטר העליון מאותו ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
חותכים עלים צהובים 1/2 אינץ ' מעל החלק העליון של תחתית הארטישוק עם סכין חדה לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תחתון ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון אותו, ואז טיפה ארטישוק לתוך מים חומציים.
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מוסיפים תחתית ארטישוק וגבעולים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר ארטישוקים עם כפית מחוררת (לעזוב בישול מים בסיר), ולאחר מכן לחתוך פרוסה 1/4 אינץ ' מכל תחתית (שימור קישוטים) כך ארטישוקים יעמוד זקוף. כאשר ארטישוק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים מחודדים ולהסיר לחנוק מטושטשת. להחזיר ארטישוקים למים כדי להתחמם.
חותכים שמורות קישוטים וגבעולים לפרוסות דקות לרוטב.
מערבבים שמנת, פטריות, גבינה, ו 1/2 כפית מלח כשר בסיר כבד קטן ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם לכ -1 כוס, כ -10 דקות. מערבבים בשמן כמהין, פלפל, מלח לפי הטעם, וחתיכות ארטישוק פרוסות. שמור על הרוטב חם.
חמאה תחתית של סיר כבד 2 ליטר ולהוסיף מים 1 1/4 אינץ'.
מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס להחליק לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מעבירים ביצים מבושלות עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מסננים תחתית ארטישוק ולשים 1 ביצה בכל.
מעבירים לצלחות ורוטב כפית מעל ומסביב לביצים.
* הגשת ביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין — חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. חפש ביצים מפוסטר בקליפה. * תחתית ארטישוק וגבעולים ניתן לבשל 1 יום קדימה.
יוצקים חצי מים בישול ולהחליף עם מים קרים (כדי לעצור ארטישוקים מן הבישול עוד יותר), ואז ארטישוקים צונן באותו מים, חשוף. מחממים במים לפני ההגשה.