ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות
ביצים עלומות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. לך לחנות ותביא פטריות קרמינו, פלפל, שמן כמהין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, ביצים עלומות עם כמהין וטוסט, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise).
הוראות
1
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה של מים קרים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
גזע מנותק של 1 ארטישוק, ואז לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע כדי לחשוף את הליבה הפנימית. לקצץ צדדים של גזע עד חיוור הליבה הפנימית, ואז לשפשף עם חצי לימון אחר. טיפת גזע לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
חותכים את הסנטימטר העליון מאותו ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
4
חותכים עלים צהובים 1/2 אינץ ' מעל החלק העליון של תחתית הארטישוק עם סכין חדה לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תחתון ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון אותו, ואז טיפה ארטישוק לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים תחתית ארטישוק וגבעולים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
9
הסר ארטישוקים עם כפית מחוררת (לעזוב בישול מים בסיר), ולאחר מכן לחתוך פרוסה 1/4 אינץ ' מכל תחתית (שימור קישוטים) כך ארטישוקים יעמוד זקוף. כאשר ארטישוק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים מחודדים ולהסיר לחנוק מטושטשת. להחזיר ארטישוקים למים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
חותכים שמורות קישוטים וגבעולים לפרוסות דקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
פורסים דק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2
מערבבים שמנת, פטריות, גבינה, ו 1/2 כפית מלח כשר בסיר כבד קטן ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם לכ -1 כוס, כ -10 דקות. מערבבים בשמן כמהין, פלפל, מלח לפי הטעם, וחתיכות ארטישוק פרוסות. שמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
שמן כמהין
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1
חמאה תחתית של סיר כבד 2 ליטר ולהוסיף מים 1 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס להחליק לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מעבירים ביצים מבושלות עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מסננים תחתית ארטישוק ולשים 1 ביצה בכל.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מעבירים לצלחות ורוטב כפית מעל ומסביב לביצים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1
* הגשת ביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין — חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. חפש ביצים מפוסטר בקליפה. * תחתית ארטישוק וגבעולים ניתן לבשל 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2
יוצקים חצי מים בישול ולהחליף עם מים קרים (כדי לעצור ארטישוקים מן הבישול עוד יותר), ואז ארטישוקים צונן באותו מים, חשוף. מחממים במים לפני ההגשה.