עוגת גבינה אבוקדו עם קרום אגוזים
עוגת גבינה אבוקדו עם קרום אגוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 8 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 239 קלוריות . אם יש לכם זרעי אניס, אגוזי מלך, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 42% . מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת עם קרום ג'ינג'רס-אגוזי מלך , עוגת גבינה מפולי וניל עם קרום אגוזים , ועוגת גבינה אירית ובייקון עם קרום אגוזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. במעבד מזון, דופקים אגוזי מלך עד לטחון דק.
מוסיפים פירורי קרקר גרהם, 1 כף סוכר, זרעי אניס ומלח; דופק רק עד לאיחוד.
הוסף 2 כפות מים; דופקים עד שהמרכיבים מתאחדים היטב ומזכירים חול רטוב. מהדקים לתחתית תבנית קפיצית בגודל 8 1/2 אינץ'.
אופים 20 דקות; להתקרר לחלוטין.
בכוס מדידה או בקערה קטנה, משלבים ג'לטין עם 2 כפות מים; לתת לעמוד 5 דקות. בעזרת קולפן ירקות מסירים רצועות גרידת לימון (חלק צהוב בלבד). בסיר, מערבבים חלב, 1/2 כוס סוכר, וניל וגרידת לימון; תביא להרתחה.
להוסיף ג'לטין; מבשלים עד שהג'לטין נמס לחלוטין, כדקה אחת; מסננים וזורקים את גרידת הלימון.
במעבד מזון מערבבים אבוקדו וגבינת שמנת.
יוצקים תערובת חלב חמה למעבד; לעבד עד לחלק מאוד.
יוצקים לקרום אפוי; מכסים ומקררים לפחות שעתיים או עד להתייצבות.
הסר את הצד של המחבת; לחתוך עוגת גבינה ל-10 פרוסות.
מגישים עם רוטב פטל, אם רוצים.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות שאטו שנטל ריזלינג מאוחר לקציר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר