זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות ו-25 דקות. אם יש לך ביצים, בקלה, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בירה וצ'יפוטלה-טאקו דגים מוכה, טאקו דגים מוכה בירה עם צ'יפוטלה קרם, ו טאקו דגים מוכה בירה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחית את הצ ' יפוטלים והביצה יחד בבלנדר. כשמערבבים אותם היטב לקערה ומקציפים לבירה. בקערת ערבוב נפרדת לשלב את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
שמן פלפל
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת הקמח, מקציפים היטב כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים פלפל טחון טרי. הגדר את הבלילה בצד בעת הכנת החומרים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1
בקערת ערבוב קטנה לערבב יחד את השמנת החמוצה, 2 כפות של כוסברה קצוצה, 2 כפות מיץ ליים ו 1 כפית מלח אפור, לערבב היטב ולהסיר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
בסיר גדול או מחבת להוסיף שמן תירס על 1 עד 2 אינץ ' עמוק. מעל חום בינוני, מחממים את שמן התירס ל-350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן תירס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
על צלחת הגשה גדולה לסדר את העגבניות, פלחי סיד, כוסברה קצוצה, וצנוניות פרוסות כדי לקשט טאקו.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
לעטוף את הטורטיות בנייר אלומיניום ולחמם בתנור בעת טיגון הדגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עם האצבעות טובלים את רצועות הדגים לתוך הבלילה ומניחים בזהירות בשמן החם. מטגנים עד חום זהוב בכל רחבי, על 2 דקות בכל צד. עם כפית מחוררת להסיר את הדג למגבת נייר. כדי להרכיב את המקום טאקו 1 חתיכת דגים מטוגנים על טורטייה חמה ומקשטים עם עגבניות, כוסברה קצוצה, צנוניות, ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מגישים עם פלחי ליים וסלט הכרוב של טוד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
7
הליבה כרוב להתגלח דק. לקלף את הבצל האדום, לחתוך לשניים, לחתוך דק ומערבבים היטב עם הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
ל-1 אננס
8
מרתיחים את חומץ סיידר וסוכר יחד לטאטא כדי לפזר סוכר. כאשר חם לשלב עם שמן זית, זרעי קימל, מלח ופלפל.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.