בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה
המתכון בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות ו -35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 77 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 1100 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור יום האב. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם קטשופ, קולה, סוכר חום חזק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, עוף עם פחית בירה ורוטב ברביקיו קולה, ו רוטב ברביקיו קולה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
פופ הכרטיסייה את פחית הבירה. באמצעות מפתח הכנסייה סגנון פותחן יכול, לעשות עוד כמה חורים בחלק העליון של הפחית.
יוצקים חצי מהבירה לתוך השריית המים של שבבי העץ. תניח את פחית הבירה בצד.
הגדר את הגריל עבור גריל עקיף לחמם מראש בינוני. אם משתמשים בגריל פחם, מניחים מחבת טפטוף גדולה במרכז. אם משתמשים בגריל גז, מניחים את כל שבבי העץ בתיבה מעשן או בכיס מעשן ולחמם מראש את הגריל גבוה עד שאתה רואה עשן, ואז להפחית את החום בינוני.
הסר את חבילת הקרביים מחלל הגוף של העוף והנח בצד לשימוש נוסף.
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הגוף ואת הצוואר חללים. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, לנקז, כתם יבש מבפנים ומבחוץ עם מגבות נייר.
מפזרים 2 כפיות של לשפשף בתוך הגוף ואת הצוואר חללים של העוף. לשפשף את הציפור בכל רחבי מבחוץ עם 2 כפיות של לשפשף. אם יש לך סבלנות, אתה יכול לשים חלק לשפשף מתחת לעור להיזהר לא לקרוע אותו.
כפית 2 כפיות הנותרים של לשפשף דרך החורים לתוך הבירה בפחית. אל תדאג אם זה קצף, זה נורמלי. הכנס את פחית הבירה לתוך חלל הגוף של העוף ופסק את הרגליים כדי ליצור סוג של חצובה. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף.
כאשר מוכן לבשל, אם באמצעות גריל פחם, לזרוק את כל שבבי העץ על הגחלים. העמד את התרנגולת במרכז השבכה החמה, מעל מחבת הטפטוף והרחק מהחום. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף עד שהעור הוא חום זהוב כהה ופריך מאוד והבשר מבושל לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות, על 1 1/4 עד 1 1 1/2 שעות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 12 גחלים טריים לכל צד לאחר 1 שעה.
באמצעות מלקחיים, בזהירות להעביר את העוף במצב זקוף על פחית הבירה ולהציג אותו לאורחים שלך.
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן בזהירות להסיר את העוף מן פחית הבירה. היזהר לא לשפוך את הבירה החמה או אחרת לשרוף את עצמך. רבע או לגלף את העוף ומגישים עם רוטב ברביקיו קולה.
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב ומערבבים כדי להתמזג יחד. אחסן את לשפשף בצנצנת אטומה הרחק חום או אור. זה יימשך לפחות 6 חודשים.;
מערבבים את כל החומרים בסיר כבד לא תגובתי ומביאים בהדרגה לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום מעט כדי לקבל רתיחה עדינה. מבשלים את הרוטב עד מופחת על ידי 1/4, על 6 עד 8 דקות. השתמש מיד או להעביר צנצנת גדולה, מגניב לטמפרטורת החדר, לכסות, להכניס למקרר. הרוטב ישמור במשך כמה חודשים.
הערה של קוק: אתה יכול גם ברביקיו עוף על פחית קולה, לימון ליים סודה, או בירה שחורה.