בישול איטי ברביקיו שטוח סטייק סנדוויצ'ים
אם יש לך דבשה, סטייק ברזל שטוח, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. . מתכונים דומים: סטייק שטוח ברזל עם לשפשף יבש, Mojo סטייק שטוח ברזל, ו סטייק ברזל שטוח במרינדה.
הוראות
מערבבים את הקטשופ, רוטב איטלקי, רוטב סויה, ומולסה בקערה קטנה.
מניחים את הסטייק בבישול איטי, מפזרים בצל, ושופכים את תערובת הקטשופ על הסטייק.
להפוך את התנור האיטי גבוה ומבשלים 1 שעה. להפחית את החום נמוך ולהמשיך לבשל עד הבשר הוא רך, על 4 שעות.
מגישים על לחמניות hoagie העליון עם 1/4 כוס סלט כרוב, אם תרצה, עבור טעם מנגל דרום.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa]()
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר