בישול איטי גולש הונגרי
גולש הונגרי מבשל איטי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 140 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-25 דקות. אם יש לך עלה דפנה, בצל, מקרוני מרפק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. עם כפית ציון של 98% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: בישול איטי גולש הונגרי, בישול איטי גולש הונגרי, ו קציצות גולש הונגריות איטיות.
הוראות
מערבבים סטייק ובצל בבישול איטי.
מערבבים קמח, פפריקה, מלח שום ופלפל שחור יחד בקערה; יוצקים מעל סטייק ובצל. מערבבים את התערובת כדי מעיל בשר עם תערובת קמח.
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה.
מבשלים נמוך עד סטייק הוא רך לחלוטין, 8 עד 10 שעות.
הסר וזרוק עלה דפנה. מערבבים שמנת חמוצה דרך התערובת. לעבור תנור איטי גבוה ומבשלים עד חם, כ 15 דקות.