בישול איטי עוף תאילנדי ושרימפס
בישול איטי עוף תאילנדי ושרימפס יכול להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בצל, שרימפס, תערובת רוטב בוטנים תאילנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-25 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: Pb2 בישול איטי עוף תאילנדי, בישול איטי עוף תאילנדי, ו עוף תאילנדי בישול איטי.
הוראות
מניחים עוף ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי.
מוסיפים חלב קוקוס. מערבבים בשתי המעטפות של תערובת רוטב, גזר ובצל.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 10 שעות.
כ -30 דקות לפני ההגשה, מחממים מים לרתיחה בסיר 2 ליטר מעל חום גבוה.
הסר מהחום ומערבבים באורז; לכסות ולתת לעמוד על 5 דקות או עד המים נספגים. אורז מוך עם מזלג לפני ההגשה.
הסר עוף מ cooker; להתחמם.
מוסיפים שרימפס ואפונה לבישול. הגדל את הגדרת החום לגובה.
מערבבים 1/4 כוס רוטב מן הבישול ואת קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים לתוך תערובת בתנור.מכסים ומבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים ורוטב התעבה מעט.
בינתיים, להסיר עוף מעצמות; קוצצים גס עוף ולחזור לבישול.
מגישים תערובת עוף על אורז.
מקשטים עם בוטנים וכוסברה.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. המאמר Chenin Blanc עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Essay Chenin Blanc]()
Essay Chenin Blanc
החיבור Chenin Blanc הוא תערובת לבנה בעלת גוף בינוני העשויה מהזן הלבן של דרום אפריקה, Chenin Blanc. היין בלאן מעניק ליינות סלט פירות, ניחוחות גויאבה ומלון וחומציות מרעננת. כמה sur לשכב על פחות במשך כמה חודשים מוסיף את המורכבות והגוף. מגע של Viognier ארומטי משלים את מבנה הפרי עם כמה רמזים פרחוניים. היין מושלם לבדו כאפריטיף במרפסת ביום קיץ חם. שנין בלאן משתלבת היטב עם מגוון רחב של מאכלים, במיוחד סושי, צדפות, קארי אסייתי, מנות חמוצות ומתוקות וסלטים קיציים.תערובת: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier