בישול איטי קינואה עוף בטטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח ופלפל טחון, קינואה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קינואה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קינואה כקינוח. וזה מעולה. נסו מרק תפוחי אדמה מתוקים, עוף וקינואה., בישול איטי בריא בטטה מקסיקני קינואה (טבעוני!), ו סירות בישול איטי מנגל עוף בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מרק עוף, עוף קצוץ, עגבניות, שעועית כליות, שעועית שחורה, בטטות, קינואה, בצל טחון, אבקת צ ' ילי, שום טחון, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל שחור יחד בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
רוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה של גויה
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות