בית זנגביל
בית זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 95 גרם של שומן, וסך הכל 3849 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ציפורן טחון, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בית זנגביל (בתי זנגביל מיני), בית זנגביל, ו "בית הממתקים של אומה" (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, שמנת החמאה, סוכר חום, מולסה, קינמון, זנגביל, ציפורן וסודה לאפייה יחד עד לתערובת חלקה. תערובת בקמח ומים כדי להפוך את הבצק נוקשה. צ ' יל לפחות 30 דקות או עד המשרד.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
שני מלבנים, 3 על ידי 5 אינץ', כדי להפוך את החלק הקדמי והאחורי של הבית. שני מלבנים, 3 על 5 1/2 אינץ ' לגג. שתי חתיכות עבור הקצוות של הבית, 3 אינץ 'רחב בבסיס, 3 אינץ' לקו הגג, ו מלוכסן לשיא 5 1/2 אינץ ' מלמטה. ארבעה מלבנים קטנים יותר, 1 1/2 על 1 אינץ ' לגג ולצדדים של הכניסה. וחתיכה אחת, 2 אינץ 'רחב בבסיס, 1 1/2 אינץ' לקו הגג, ו מלוכסן לשיא 2 1/2 אינץ ' מלמטה לקדמת הכניסה.
רול בצק זנגביל החוצה לקצוות על גיליון עוגיות גדול, ללא מסגרת.
מניחים דפוסי נייר על הבצק מגולגל. עם סכין חדה, ישר להב, לחתוך סביב כל החתיכות, אבל להשאיר חתיכות במקום.
אופים ב 375 מעלות f במשך כ 15 דקות עד הבצק מרגיש מוצק.
מניחים דפוסים על גבי עוגת זנגביל שוב לקצץ צורות, חיתוך קצוות עם סכין חדה. השאר להתקרר על תבנית אפייה.
מניחים הדובדבן המלכותי לתוך שקית מאפה עם קצה כתיבה ולחץ החוצה כדי לקשט חלקים בודדים של הבית, צנרת על קישוטים, חלונות, דלת, וכו'., כנדרש.
דבק הצדדים, הקדמי והאחורי של הבית יחד בפינות באמצעות ציפוי מלכותי.
מניחים אובייקט נגד החלקים כדי לתמוך עד הדובדבן יבש (זה לוקח רק כמה דקות).
דבק את שתי חתיכות הגג אל קו הגג הצח של הבית. לאחר מכן, באופן דומה, דבק הצדדים ואת הגג של הכניסה יחד עם זיגוג. צרף את הכניסה לחזית הבית.
המשך לקשט את הבית, הדבקה על סוכריות גומי, שוש מנטה, לפי הצורך.
מערבבים את כל החומרים יחד באמצעות מערבל יד חשמלי, עד הדובדבן הוא חלק ורזה מספיק כדי להיות לחוץ דרך שקית מאפה עם קצה כתיבה.
הוסף עוד מיץ לימון, במידת הצורך.