קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

בלגור פילאף הים תיכוניname

בלגור פילאף הים תיכוניname
אם יש לך צנוברים, כמון טחון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, ו Bulgur Pilaf (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים בצל ירוק, סלרי ושום; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
סלריסלרי
שוםשום
3
מוסיפים מים ו-5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מערבבים ב bulgur; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
מיםמים
4
מוסיפים דומדמניות ומרכיבים הנותרים לתערובת בולגור; לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
בורגולבורגול
5
מגישים בטמפרטורת החדר.
6
דירוג קרבו: 39