בלגור פילאף הים תיכוניname
אם יש לך צנוברים, כמון טחון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, ו Bulgur Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ירוק, סלרי ושום; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים מים ו-5 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מערבבים ב bulgur; להסיר מן החום. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד הנוזל נספג.
מוסיפים דומדמניות ומרכיבים הנותרים לתערובת בולגור; לזרוק.