בלונדיניות חמאת שקדים ללא גלוטן היא ללא גלוטן, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה 2923 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 173 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאת שקדים, זרעי פשתן זהובים, קמח שקדים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טאצ'דאון בלונדיניות חמאת שקדים (ללא גלוטן וטבעוני!), חמאת בוטנים וג'לי בלונדיניות (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ו ללא גלוטן רך & Chewy חמאת שקדים גרנולה בר בתוספת ללא גלוטן שיבולת שועל Chex בגידה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולרסס 8 על 8 מחבת אפייה מתכת אינץ עם ספריי בישול.השתמש במעבד מזון או בלנדר כדי לטחון את הסוכר לאבקה. לטחון את הסוכר זה מה שייתן לבלונדינים את העליונית החמודה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים את השמן, חמאת שקדים, 1/3 כוס חלב, תמצית וניל, תמצית שקדים, זרעי פשתן, ומערבבים או מעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שמן קינמון, אופציונלי
חמאת שקדים
זרעי פשתן
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-
3
מערבבים את קמח דורה, קמח שקדים, עמילן טפיוקה, אבקת אפייה ומלח בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
קמח דורה
אופים או סוכר דק במיוחד
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את תערובת חמאת השקדים על גבי החומרים היבשים. באמצעות בלנדר יד, להכות על גבוה עד צורות בצק חלקות. אם הבלילה מתפוררת או קשה מדי, מוסיפים כף חלב. הבלילה צריכה להיות עבה למדי אבל רזה מספיק כדי לשפוך מתוך הקערה.מערבבים את השוקולד או שבבי חרוב ואת גושי להדביק שקדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדים
ממרח שקדים
שבבי חרוב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הבלילה בלונדי לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים במשך 18 עד 20 דקות או עד קיסם מוכנס באמצע של בלונדיניות יוצא עם כמה פירורים לחים. היזהר לא לאפות אותם או שהם יהיו מתפוררים מדי.