צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בלילת דגים עם שיכר חום ניוקאסל™ יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו מלח שום, פילה בקלה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בלילת דגים עם ניוקאסל ™ בראון אייל, ניוקאסל בראון אייל - צלע קצרה Poutine, ו בית הספר לדגים-מוצג ב Technicolor ™ by-טעים--.
הוראות
1
שמן חום בטיגון עמוק ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, מלח שום, אבקת שום, וקינמון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים בבירה עד שלא יישארו גושים יבשים. לטבול את הבקלה לתוך הבלילה, לאפשר כמה עודף לברוח, ואז בזהירות במקום לתוך הטיגון. מבשלים עד חום זהוב ופריך מבחוץ, והדגים הוא בקלות flaked, על 8 דקות. מבשלים את הדגים בכמה קבוצות כדי למנוע מעל טעינת הטיגון העמוק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.