בלינצ'ס אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 756 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קורנפלור, חמאה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בלינצ'ס אוכמניות, בלינצז תפוחים ואוכמניות, ו בלינצ'ס גבינה ברוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החלב, המים, הביצים, הקמח, המלח והסוכר בבלנדר. תערובת על מהירות בינונית במשך 15 שניות, עד הבלילה חלקה ללא גוש. לגרד את הצדדים של בלנדר ויוצקים 3 כפות של חמאה מומסת. למזג אותו שוב לשנייה רק כדי לשלב. מקררים את הבלילה במשך 1 שעה כדי לתת לו לנוח. אם הקרפים נעשים מיד, יש להם נטייה להיות גומי; כאשר אתה נותן את שאר הבלילה, הקרפים יש מרקם טוב יותר ביס רך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick על חום בינוני ומברשת עם חמאה מומסת מעט להבטחת הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת ומערבלים אותו סביב כך שהוא מכסה את התחתונה באופן שווה; לשפוך בחזרה כל עודף. מבשלים 30 עד 45 שניות, עד ערכות הבלילה קרפ. קלות לדפוק את קצה המחבת עם כף עץ כדי לשחרר את קרפ; ואז להעיף אותו ולבשל עוד 30 שניות. האמנות של הפיכת קרפ באוויר לוקח בפועל, כדי לוודא שאף אחד לא מסתכל כאשר אתה מקבל את הראשון הולך. אם זה מרתיע אותך, השתמש במרית גומי חסינת חום כדי לשחרר ולהפוך את הקרפ. הקרפים צריכים להיות גמישים, לא פריך, וחום קל. החלק אותם על מגש ולהמשיך לעשות קרפים עד כל הבלילה משמשת. מכסים את ערימת קרפים במגבת כדי למנוע מהם להתייבש. זה עושה 10 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הרכבה: מחממים התנור ל 400 מעלות F. יצירת הבלינצ ' ס הוא סוג של כמו ביצוע בוריטוס. כף 1/4 כוס של מילוי הגבינה לאורך השליש התחתון של קרפ. מקפלים את הקצה התחתון ממך רק כדי לכסות את המילוי; ואז לקפל את הצדדים 2 למרכז.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מרדדים את קרפ ממך כמה פעמים כדי להפוך את חבילה, מסתיים עם צד התפר למטה. שים מחבת ovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מברשת עם חמאה מומסת. מטגנים במחבת את הבלינצ ' ס במשך 2 דקות לכל צד עד קריספ וזהב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 10 דקות כך שהביצה במילוי מבשלת מעט והגבינה סטים. באמצעות מרית, להעביר את הבלינצ ' ס לשרת צלחות. כפית את רוטב אוכמניות על גבי, אבק עם הסוכר ' ממתקים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם בננה קצוצה ורוטב אוכמניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
(קרטון בלוק)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
10
במעבד מזון, לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, סוכר ממתקים, גרידת לימון, וביצה להתמזג עד חלקה. צנן את המילוי כדי לחזק אותו קצת כך שהוא לא להשפריץ מתוך הבלינצ ' ס.
מערבבים את החמאה, אוכמניות, סוכר, קורנפלור, ומיץ לימון בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להעלות לרתיחה נמוכה ומערבבים בעדינות עד פירות יער לשבור ולשחרר את המיצים הטבעיים שלהם. העקביות צריכה להישאר קצת עבה. זה יהיה להתעבות כאשר הוא מתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה