בלינצ'ס אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 756 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך קורנפלור, חמאה, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו בלינצ'ס אוכמניות, בלינצז תפוחים ואוכמניות, ו בלינצ'ס גבינה ברוטב אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החלב, המים, הביצים, הקמח, המלח והסוכר בבלנדר. תערובת על מהירות בינונית במשך 15 שניות, עד הבלילה חלקה ללא גוש. לגרד את הצדדים של בלנדר ויוצקים 3 כפות של חמאה מומסת. למזג אותו שוב לשנייה רק כדי לשלב. מקררים את הבלילה במשך 1 שעה כדי לתת לו לנוח. אם הקרפים נעשים מיד, יש להם נטייה להיות גומי; כאשר אתה נותן את שאר הבלילה, הקרפים יש מרקם טוב יותר ביס רך.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שים מחבת קרפ 8 אינץ ' או מחבת nonstick על חום בינוני ומברשת עם חמאה מומסת מעט להבטחת הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת ומערבלים אותו סביב כך שהוא מכסה את התחתונה באופן שווה; לשפוך בחזרה כל עודף. מבשלים 30 עד 45 שניות, עד ערכות הבלילה קרפ. קלות לדפוק את קצה המחבת עם כף עץ כדי לשחרר את קרפ; ואז להעיף אותו ולבשל עוד 30 שניות. האמנות של הפיכת קרפ באוויר לוקח בפועל, כדי לוודא שאף אחד לא מסתכל כאשר אתה מקבל את הראשון הולך. אם זה מרתיע אותך, השתמש במרית גומי חסינת חום כדי לשחרר ולהפוך את הקרפ. הקרפים צריכים להיות גמישים, לא פריך, וחום קל. החלק אותם על מגש ולהמשיך לעשות קרפים עד כל הבלילה משמשת. מכסים את ערימת קרפים במגבת כדי למנוע מהם להתייבש. זה עושה 10 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
קרפים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הרכבה: מחממים התנור ל 400 מעלות F. יצירת הבלינצ ' ס הוא סוג של כמו ביצוע בוריטוס. כף 1/4 כוס של מילוי הגבינה לאורך השליש התחתון של קרפ. מקפלים את הקצה התחתון ממך רק כדי לכסות את המילוי; ואז לקפל את הצדדים 2 למרכז.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים את קרפ ממך כמה פעמים כדי להפוך את חבילה, מסתיים עם צד התפר למטה. שים מחבת ovenproof מעל חום בינוני.
מברשת עם חמאה מומסת. מטגנים במחבת את הבלינצ ' ס במשך 2 דקות לכל צד עד קריספ וזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 10 דקות כך שהביצה במילוי מבשלת מעט והגבינה סטים. באמצעות מרית, להעביר את הבלינצ ' ס לשרת צלחות. כפית את רוטב אוכמניות על גבי, אבק עם הסוכר ' ממתקים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם בננה קצוצה ורוטב אוכמניות הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
(קרטון בלוק)
עצם הודו וצוואר הודו
9
מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
10
במעבד מזון, לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת שמנת, סוכר ממתקים, גרידת לימון, וביצה להתמזג עד חלקה. צנן את המילוי כדי לחזק אותו קצת כך שהוא לא להשפריץ מתוך הבלינצ ' ס.
מערבבים את החמאה, אוכמניות, סוכר, קורנפלור, ומיץ לימון בסיר קטן על חום בינוני גבוה. להעלות לרתיחה נמוכה ומערבבים בעדינות עד פירות יער לשבור ולשחרר את המיצים הטבעיים שלהם. העקביות צריכה להישאר קצת עבה. זה יהיה להתעבות כאשר הוא מתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)