קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בלינצ'ס גבינה

בלינצ'ס גבינה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? בלינצ'ס גבינה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בלינצ'ס גבינה, בלינצ'ס גבינה, ו בלינצ'ס גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרפים, לשלב את החלב, ביצים, וקמח במעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
להעביר את הבלילה לקערה ולתת לו לנוח במשך 30 דקות. בינתיים, להכין את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שלב את גבינת האיכר, סוכר, וניל וקינמון בקערת העבודה של מעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להעביר לקערה אחרת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ממיסים טפיחה של חמאה במחבת 8 אינץ ' כבדה.* מצקת רק מספיק הבלילה כדי מעיל התחתון של המחבת. (להטות את המחבת כדי לצפות אותו באופן שווה.) לאפשר את קרפ לבשל ללא הפרעה עד שהוא מוגדר ואת התחתון הוא חום זהוב, 3 עד 4 דקות. שחרר את קרפ סביב הקצוות עם מרית בזהירות להעביר אותו צלחת נייר מצופה מגבת. חזור עם הבלילה שנותרה. צריך להיות לך מספיק ל-14 קרפים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקתמצקת
6
כף על 4 כפות של fi lling את מרכז כל קרפ. מקפלים את הקצוות הקצרים ולאחר מכן להפשיל, בסגנון בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מגישים את הבלינצ ' ס מיד או לחמם מחדש בתנור 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
* חשוב מאוד להשתמש במחבת nonstick!
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
© 2013 מארק פדרמארק ראס פדרמן ראס פדרמן, נכדו של המייסד, ג 'ואל ראס, השתלט על ראס & בנות מהוריו בשנת 1978 והעביר אותו לדור הרביעי, בתו, ניקי ואחיינו ג' וש, בשנת 200
10
הוא הופיע בנפרד בפאנלים בסמית ' סוניאן, במוזיאון של העיר ניו יורק, בספרייה הציבורית של ניו יורק, ובוועידה של איגוד עיתונאי המזון, בין היתר. מארק וראס & Daughters הופיעו לאחרונה בסרט התיעודי PBS The Jews of New York; בסדרה של לידיה בסטיאניץ 'PBS Lidia Celebrates America; וב-Anthony Bourdain' S No Reservations.