קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות1
מגזין

במיה כבושה

במיה כבושה
במיה כבושה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 5 קלוריות. והוא יספק כ 250 מנות. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, מים, במיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו במיה כבושה, במיה כבושה, ו במיה כבושה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת במיה קלות עם חתיכת רשת ניילון או מברשת כדי להסיר "פלומה."גזוז נובע מבמיה. להביא חומץ, מים, ומלח לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום בינוני. לארוז חצי במיה אנכית ב 2 שכבות 5 (1-pt.) צנצנות מעוקרים חם, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. (השכבה הראשונה צריכה להיות ארוזה עם גבעולים למטה הבא עם גבעולים למעלה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
במיהבמיה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להוסיף 1 שן שום, 1 פלפל סראנו, 1 כפית. זרעי שמיר, ו 1 כפית. זרעי חרדל לכל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
לתיבול בשרלתיבול בשר
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
זרע שמירזרע שמיר
3
יוצקים חצי תערובת חומץ חם על תערובת בצנצנות, מילוי עד 1/2 אינץ ' מלמעלה. חותם ותהליך לפי ההוראות (ראה להלן). חזור על הליך אריזה במיה עם 5 צנצנות מעוקרים חם יותר. חותם ותהליך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
במיהבמיה
4
בואו לעמוד לפחות 7 ימים לפני ההגשה.
5
מדריך של שלושה שלבים לשים למעלה
6
כן, זה באמת כל כך קל. כדי להתחיל, אתה צריך קנר בסיסי, מרים צנצנת, מתלה שימורים. חפש ערכת שימורים 9 או 12 חלקים, אשר יכלול את כל החלקים האלה ועוד.
7
לעקר.
8
להביא מפרשית חצי מלא מים לרתיחה; מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9
מניחים צנצנות בסיר גדול עם מים לכסות; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מניחים להקות ומכסים בסיר גדול. (תמיד להשתמש מכסים חדשים.) באמצעות מצקת, מכסים להקות ומכסים עם מים חמים מקנר כדי לרכך אטמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
מצקתמצקת
11
בואו לעמוד 10 דקות.
12
הכן מתכון.
13
בינתיים, להכין מתכון.
14
הסר צנצנות חמות מן stockpot, 1 בכל פעם, באמצעות jar lifter, ולמלא לפי ההוראות במתכון.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
חותם & תהליך.
16
נגב חישוקים של צנצנות מלאות. מכסים בבת אחת עם מכסים מתכת, בורג על להקות (צמוד אבל לא חזק מדי).
17
מניחים צנצנות במתלה שימורים, ומניחים במים רותחים בקנר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
18
הוסף עוד מים רותחים לפי הצורך כדי לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'. מביאים מים לרתיחה מתגלגלת; מרתיחים 10 דקות, התאמת זמן עיבוד לגובה.* כיבוי חום, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
19
הסר צנצנות מ canner, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 24 שעות. בדיקת חותמות של צנצנות על ידי לחיצה על מרכזים של מכסים. אם מכסים לא פופ, צנצנות חתומות כראוי. לאחסן במקום קריר, חשוך בטמפרטורת החדר עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
20
* להתייעץ עם המדריך המלא של משרד החקלאות בבית שימורים ב nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html כדי להתאים את זמני העיבוד לגובה.