במיה כבושה פיקנטית
במיה כבושה פיקנטית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 155 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חומץ סיידר, מים, במיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 80%, וזה נהדר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם במיה כבושה פיקנטית, במיה כבושה פיקנטית, ו אוקרן כבוש חריף הוא המחמאה המושלמת לבשר על האש.
הוראות
שוטפים את הבמיה, משפשפים קלות כדי להסיר כל חצץ ופלומה. מעקרים 2 (1 ליטר ) צנצנות שימורים ומכסים במים רותחים למשך 10 דקות לפחות, מניחים להתקרר לפני מילוי במיה.
שלב את חומץ הסיידר, המים, השום, פתיתי הפלפל האדום, הפפריקה המעושנת, המלח וגרגירי הפלפל לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את הטמפרטורה ומבשלים במשך 15 דקות.
אורזים במיה טרייה ומנוקה באופן רופף לתוך הצנצנות.
יוצקים את המלח החם על הבמיה וממלאים את הצנצנות למעלה. אטום צנצנות וודא שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות. אחסן את הצנצנות במקרר. אפשר תוכן חמוץ לפחות שבוע מינימום לפני האכילה, שבועיים הוא הטוב ביותר.