המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. גשו לסופר וקנו שמן, פלפל קאיין, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, אני מטוגן זה!), עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, ו במיה מטוגנת.
הוראות
1
שמן חום במחבת גדולה, כבדה תחתית או תנור הולנדי ל 350 מעלות F. (ייתכן שלא תצטרך להשתמש הרבה שמן זה; לא למלא את המחבת יותר מחצי הדרך את הצדדים עם שמן.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, תיבול הבית, ופלפל קאיין. לטבול במיה בחמאה ולאחר מכן לדלות בתערובת קמח תירס כדי מעיל היטב. בזהירות להוסיף במיה לשמן החם ומבשלים עד חום זהוב. (ייתכן שיהיה צורך לטגן את הבמיה בקבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
חלב-חמאה
תיבול
קמח תירס
קמח לכל מטרה
במיה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הסר מן השמן, לנקז על מגבות נייר, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
1 כוס מלח
מרכיבים שתצטרך
מלח
5
1/4 כוס פלפל שחור
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
6
1/4 אבקת שום כוס
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
7
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.