במיה מטוגנת ברוטב צ'ילה מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל במיה מטוגנת עם רוטב צ'ילה מתוק. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, במיה, קמח תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לא כל כך מטוגן במיה עם רוטב בצל ירוק, רוטב חריף עוף מטוגן עם סלט במיה כבוש, ו Cajun מטוגן במיה עם רוטב צ'ילי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
למלא סיר גדול עם 2 אינץ ' של שמן וחום עד 35
בקערה, מערבבים את קמח התירס, קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל לבן.
מוסיפים את החלב והביצים ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את הבמיה ופונים למעיל.
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
מוסיפים 10 או 12 חתיכות של במיה בכל פעם לשמן החם ומטגנים על חום גבוה בינוני במשך 2 עד 3 דקות, עד פריך.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מגישים מיד, עם רוטב צ ' ילה המתוק.