במיה עם עגבניות
במיה עם עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 193 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן זית, במיה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו אוקרן ועגבניות, במיה ועגבניות, ו אוקרן ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
שטוף את הבמיה וקצץ אותה. (כדי לקצץ את במיה, לחתוך קטע קטן בקצה. קצה הגבעול נראה הכי יפה אם גזוז בצורה חרוטית.)
מחממים את השמן במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל להבה בינונית. שים את השום והבצל. מערבבים ומטגנים עד בצל להפוך שקוף, הפיכת החום למטה במידת הצורך.
שים במיה. מערבבים ומטגנים עוד דקה. עכשיו לשים את כל המרכיבים הנותרים בתוספת כוס מים ולהביא לרתיחה.
מכסים, הופכים חום לנמוך, ומבשלים בעדינות במשך 15 עד 20 דקות או עד במיה הוא רך. (תרמילים גדולים ייקח קצת יותר זמן לבשל דרך.)
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;