קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

בנדיקט עוגת סרטנים חזרת עם הולנדז פשוט

בנדיקט עוגת סרטנים חזרת עם הולנדז פשוט
אם יש לך מיץ לימון, ביצה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו עוגת סרטנים ביצים בנדיקט עם מפרץ הולנדז הישן, עוגת תירס מתוקה ביצי בנדיקט עם הולנדז אבוקדו, ו עוגת סרטנים בנדיקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית. מקפלים בבשר סרטנים. צורה תערובת סרטן לתוך 4 (3 אינץ') קציצות; צמרמורת 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים עוגות סרטן, ומבשלים 4 עד 6 דקות בכל צד או עד זהב. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סרטןסרטן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מאפינס אנגלי מפוצל וטוסט; בייקון חם, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מחלקים חצאי מאפין בין 4 צלחות הגשה; העליון כל אחד עם פרוסת בייקון קנדית 1, עוגת סרטן 1, ביצה 1.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
סרטןסרטן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
טפטוף עם הולנדז פשוט; לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.