בנדרילה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Banderillas. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 24 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 35 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, שמן צמחי, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מתכונים דומים.
הוראות
בקערה 1 ליטר מיקרוגל, מקום אספרגוס ולהוסיף מים. מכסים בניילון נצמד, מתקפלים אחורה קצה אחד 1/4 אינץ ' כדי לפרוק קיטור. מיקרוגל על גבוה על 2 דקות או עד אספרגוס הוא פשוט רך וניתן פירסינג עם מזלג; ניקוז. מיד לשטוף עם מים קרים; לנקז.
על כל קיסם, שיפוד 1 שרימפס, 1 חתיכת אספרגוס, 1 חתיכת חזיר ו 1 זית.
בקערה קטנה למיקרוגל, מניחים 1 כף השמן והשום. מיקרוגל נחשף על 30 עד 60 שניות או עד השום מתרכך. במעבד מזון או בלנדר, מניחים פטרוזיליה, שום מבושל בשמן, חמוצים ושמן 3 כפות הנותרים; מכסים ומעבדים בערך 1 דקה או עד שהתערובת חלקה.
מגישים banderillas עם רוטב.