"בננה בריז" פאי
אם 85 סנט למנה נופל בתקציב שלך," בננה בריז " פאי עשוי להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, מיץ לימון מ 3 לימונים, קורנפלקס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-431 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: בננה בריז פאי, בריזה עץ עוף בגריל-בהאמה בריזה, ו מאפינס בננה ונילן אלמונד בריז.
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יחד קורנפלקס כתוש, סוכר וקינמון. תניח בצד.
בסיר בינוני מוסיפים חמאה וממיסים אותה על חום בינוני, ומערבלים אותה במחבת מדי פעם עד שהיא מתחילה להשחים. הקפד להשגיח מקרוב על החמאה כי זה יכול לשרוף במהירות.
הסר חמאה מחום ושופך אותו על תערובת קורנפלקס. לזרוק לחלוטין מעיל הדגנים, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון וצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'. תירגע בזמן שאתה מכין את המילוי.
מוסיפים את גבינת השמנת לקערה של מערבל לעמוד ומכים במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים חלב מרוכז ממותק ווניל. לנצח עד שילוב יסודי. תוך ערבוב על מהירות נמוכה להוסיף 1/3 כוס מיץ לימון. לנצח עד שילוב יסודי.
פורסים דק שלוש בננות ואז מעלים את קרום העוגה עם פרוסות הבננה.
מורחים את המילוי גבינת שמנת על הבננות. כיסוי וצינה לילה. ממש לפני ההגשה, פורסים דק את שתי הבננות הנותרות. טובלים את הבננות הנותרים 2 כפות של מיץ לימון ואז לכסות את פני השטח של העוגה עם בננות.