בננה ספליט עוגה
בננה ספליט עוגה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 767 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, שמן צמחי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו בננה ספליט עוגה, בננה ספליט עוגה, ו בננה ספליט עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה. מערבבים יחד ביצים, שמן, חלב חמאה.
מוסיפים תערובת שמן לתערובת קמח, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. מערבבים בבננה וב -3 המרכיבים הבאים.
לנקז אננס, הזמנת 2 כפות נוזלי. לחץ בעדינות על דובדבנים אננס ו maraschino בין שכבות של מגבות נייר. דובדבנים קוצצים. מערבבים אננס ודובדבנים לתוך תערובת בננה. כפית לתוך מחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת, מגניב על מתלה חוט.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. מערבבים במיץ אננס שמור.
יוצקים מעל עוגה; מקשטים, אם תרצה.