קושיקשה
מוכן ב51 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בננה קראמבל

בננה קראמבל
זמן הכנת המתכון כ 51 דקות. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט הקרקע, סוכר חום היטב, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו לחם בננה אוכמניות עם שיבולת שועל קראמבל, עוגת פירורי בננה שוקולד, ו פרפה בננה גלם עם ציפוי קרמבל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה קלה צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' או 6 (8-אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית. מערבבים בחמאה וביטר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים חצי פרוסות בננה בתחתית צלחת אפייה או באופן שווה בתחתית ramekins.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מפזרים חצי תערובת פירורי לחם. חזור עם בננות שנותרו תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
6
אופים 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם רוטב חמאה וביטר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)