אם יש לכם בננות בשלות מעט, סוכר חום, ליקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זה מושלם עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מוות על ידי גלידת שוקולד, אין גלידת שוקולד Churn Keto, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F. לקלף ולחתוך כל בננה לאורכו במחצית.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבננות בשכבה אחת, מעט חופפים, בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
יוצקים את מיץ הלימון על הבננות; מפזרים סוכר, ליקר וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(קרטון בלוק)
(מקרטון)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
4
אופים במשך 15 דקות, כפית את המיצים על הבננות, ולהמשיך לאפות עד רך משחימים קלות, על 5 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי לשרת, לחלק את הבננות בין 6 קערות רדודות או צלחות, העליון עם כפות קטנות של גלידה, ומקשטים עם שבבי שוקולד.